Project Design and Management

Workshop pentru tineri și lucrători de tineret

cu Adrian Miu

Activitate de diseminare în cadrul proiectului Erasmus+

SIDE (Social Innovation: Design to Enterprise)

Locuri disponibile: 20

Când?

Joi, 11.01.2023,
16:00-19:00

Unde?

Youth Lab
Brașov, str. Dr. Ion Rațiu nr. 2

Despre workshop

Vei învăța cum să organizezi un proiect, din faza de design până la implementare și management.

De la felul în care îți alegi publicul țintă și faci analiza de nevoi, până la alegerea unei teme potrivite, setarea scopului și a obiectivelor, precum și a rezultatelor pe care ți le propui. 

Acest workshop te va ajuta să abordezi orice propunere de finanțare pe care ai putea să o faci, indiferent că aplici un proiect la Primărie pentru a face o schimbare în comunitatea locală sau un proiect Erasmus+ cu organizații din alte țări. 

Ești gata de învățat? 

Despre facilitator

Salutare, lume! Sunt Adrian, un visător creativ pasionat de artă, învățare continuă și transformarea haosului în armonie. Cu o experiență de 7 ani ca trainer și 5 ani de coaching în schimbarea de obiceiuri, mă concentrez pe a aduce oamenii la următorul nivel. 

La Innovation Education Lab, sunt Manager de Proiecte și mă ocup de bunăstarea echipei. În timpul liber, cânt la chitară și aduc zâmbete oamenilor din jur. Atunci când am chef, pot să improvizez sau să dansez contemporan. 

Pe 11 ianuarie te invit să înveți cum să abordezi proiectele, din faza de design și până la implementare și management. 

Vezi ce alte evenimente mai avem

Vrei să fii la curent cu cele mai noi proiecte și oportunități?

Abonează-te la Newsletter.

Venim la tine în inbox o dată sau de două ori pe lună, atunci când avem oportunități din alea bune care știm că merită date mai departe.

Newsletter-ul este calea cea mai sigură să afli despre oportunitățile de dezvoltare personală și profesională pe care le avem, dar și despre resursele de învățare pe care le lansăm.