Ce facem?

5

Dezvoltăm constant instrumente, metode și intervenții inovatoare și cu impact în domeniul educației nonformale

5

Susținem activ dezvoltarea creativă și alinierea la cerințele digitale și tehnologice pentru piața muncii

5

Oferim resurse și contexte prin care tinerii și adulții să-și crească bunăstarea emoțională

5

Promovăm artele vizuale, teatrul, filmul, dansul și literatura ca instrumente pentru creștere și vindecare

5

Cultivăm simțul inițiativei și al antreprenoriatului în rândul tinerilor

5

Promovăm oportunități de voluntariat, plasament profesional și stagii de practică în rândul tuturor categoriilor de tineri

În prezent, facem toate aceste lucruri prin proiecte Europene.

Iată de ce:

În primul rând, se aliniază perfect cu valorile și misiunea noastră, pentru că pun accent pe dezvoltare, inovație și cooperare.

Mai mult, prin proiectele Europene avem oportunitatea să învățăm constant de la alți oameni, să descoperim noi metode și să ne îmbogățim cunoștințele. Atât noi, ca echipă, dar și oamenii cu și pentru care lucrăm: tineri, lucrători de tineret, profesori și adulți.

Proiectele Europene ne permit să avem un impact direct asupra tinerilor și comunităților, pentru că prin ele le oferim oportunități unice de dezvoltare și creștere. Totodată, ne dau șansa să colaborăm cu parteneri din întreaga Europă și să creăm astfel o rețea vastă de experți și entuziaști în domeniul educației.

Last, but not least, aceste proiecte ne pun la dispoziție resursele financiare necesare pentru a ne apropia tot mai mult de viziunea noastră.

Experiențe de învățare

Erasmus+ oferă șansa de a călători și de a învăța despre subiectele care te pasionează timp de 7-14 zile, în țară sau în străinătate, alături de alți participanți cu interese similare din diverse țări.

Proiecte

Colaborăm cu organizații din Europa și din alte regiuni pentru a obține un impact mai durabil în comunitățile noastre. Aceste parteneriate sunt dezvoltate prin proiecte finanțate de Comisia Europeană.

Evenimente

În fiecare lună, atât în #YouthLab cât și în locații ale partenerilor, derulăm ateliere de educație nonformală, cu ajutorul cărora contribuim activ la dezvoltarea personală și profesională a tinerilor, lucrătorilor de tineret, educatorilor și adulților pasionați de învățare.