The Emotional Trainer

Workshop pentru traineri și facilitatori în formarea adulților

cu Adrian Miu și Maria Zancu

Dezvoltă abilități socio-emoționale care te duc la nivelul următor

Când?

Joi, 8.02.2024,
16:00-19:00

Unde?

Cinema Astra Brașov (Mansardă)

Despre eveniment

Abilitățile socio-emoționale au un rol esențial în procesul de formare a adulților. Ele reprezintă baza asimilării și transferului informației de către cursanți.

Prin înțelegerea și dezvoltarea inteligenței emoționale, îți poți spori eficiența ca formator și poți sprijini mai bine creșterea personală și profesională a cursanților tăi.

Atunci când cursanții tăi se simt în siguranță, simt că pot comunica deschis și că modul în care se produce învățarea este adaptat nevoilor lor, succesul formării este aproape garantat.

Joi, pe 8.02.2024, de la 16:00 la 19:00, vei afla de la Adrian Miu și Maria Zancu ce resurse poți accesa și cum le poți folosi pentru a dezvolta 12 abilități socio-emoționale esențiale în procesul de formare a adulților.

Agendă

15:50

Ne vedem la Cinema Astra (în mansardă) și ne acomodăm cu spațiul

16:00

Bun venit și introducere

16:15

Ne cunoaștem și ne conectăm

16:30

Meditație ghidată

16:40

Identificăm rolurile din viața noastră

17:20

Luăm o pauză

17:30

Lucrăm cu emoțiile

18:30

Prezentăm instrumentele dezvoltate în proiectul SESKAT

18:50

Wrap-up and go home <3

Despre facilitatori

Adrian Miu

Salutare!

Sunt Adrian, un visător creativ pasionat de artă, învățare continuă și transformarea haosului în armonie. Cu o experiență de 8 ani ca trainer și 6 ani de coaching în schimbarea de obiceiuri, mă concentrez pe a aduce oamenii la următorul nivel, iar dezvoltarea personală și inteligența emoțională sunt ariile mele de expertiză.

Sunt, în același timp, unul dintre creatorii rezultatelor dezvoltate în proiectul SESKAT, pe care te invit să le explorăm împreună la atelierul de pe 8 februarie. 

Maria Zancu

Hei!

Maria aici, un om cu multe prenume, în funcție de locul în care mă întâlnești. Mi se mai spune și facilitator sau trainer de dezvoltare socio-emoțională, fostă învățătoare, tipa cu călătoriile budget-friendly, tipa de pe TikTok sau sora ta mai mare de pe insta.

De fapt, sunt doar Maria și îmi place să fac magie pe oriunde merg, învățând să fiu eu și dându-ți curajul să fii tu.

Abia aștept să împărtășesc cu tine ce am învățat în proiectul SESKAT în calitate de trainer!

Parteneri de proiect

Partener logistic

Finanțare