Skill Up

2021-2-BG01-KA210-ADU-000050345

Durata proiectului: 16 luni

Timeline: 1.03.2022 – 1.07.2023

Domeniul abordat: Dezvoltarea competențelor  transversale, digitale și de sustenabilitate ale adulților

Skill Up

este un proiect ERASMUS+ gândit să ajute adulții și profesorii să fie mai pregătiți pentru joburi și să nu se oprească niciodată din învățat. Ne concentrăm pe abilități ca tehnologia, antreprenoriatul și cum să fim mai prietenoși cu planeta. Vrem să rezolvăm problemele care îi împiedică pe adulți să avanseze în carieră sau să învețe lucruri noi.

În esență, SkillUp îi ajută pe adulți să devină mai pregătiți pentru piața muncii.

Nevoia din spatele proiectului

Am creat acest proiect din nevoia de a găsi metode noi de a sprijini adulții în procesul lor de învățare și, totodată, pentru a înțelege mai bine abilitățile cerute de piața muncii. Vrem să sprijinim educatorii să creeze formări relevante pentru nevoile de învățare ale adulților.

Proiectul abordează lipsa unui program de învățare specific pentru adulți și, mai important, necesitatea ca educatorii adulților să aibă instrumente precise pentru evaluarea și recunoașterea abilităților de angajabilitate.

Scopul este de a îmbunătăți înțelegerea abilităților digitale, antreprenoriale și de sustenabilitate, crescând astfel șansele de angajabilitate.

Obiective

9

înțelegerea abilităților de angajabilitate necesare în prezent, prin organizarea de focus group-uri

9

îmbunătățirea abilităților de a sprijini adulții, prin ateliere cu educatori

9

dezvoltarea și testarea de cursuri scurte pentru a îmbunătăți abilitățile de angajabilitate

 Rezultate 

Ghidul Skill Up 

În ghid am adunat o serie de module care se aprofundează în domenii specifice critice pentru creșterea personală și profesională. Am pus la un loc îndrumări practice și abordări inovatoare pentru dezvoltarea abilităților digitale, transversale și de sustenabilitate, pentru a te motiva să-ți îmbunătățești competențele profesionale.

PARTENERI:

FINANȚARE

The European Commission’s support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. [Project No 2021-2-BG01-KA210-ADU-000050345]