Hack the Climate

Tip: Schimb de tineri

Loc: Mindya, Bulgaria

Perioadă: 30.09-07.10.2023

Despre: comportament sustenabil, altă ecologică și prevenirea incendiilor forestiere

Iată cum a fost în proiect:

Hack the Climate prin ochii Irinei

 

Proiectul a fost ca o pauză de la realitate, în realitate. Am ajuns acolo 27 de oameni din 4 țări diferite și am plecat ca o familie. Cuvintele nu pot descrie ce momente frumoase am trăit și cât de emoționant a fost când a trebuit să părăsim Mindya, un mic oraș din Bulgaria.

Mergând cu bicicletele în fiecare zi în adierea caldă a unui oraș fantomă, salutându-ne vecinii temporari cu un „Zdrasti!” din bucurie, doar pentru a-i auzi salutându-ne înapoi cu un zâmbet pe față.

Toată lumea a adus un zâmbet pe fiecare chip. Fiecare a învățat ceva de la Margo despre lumea cu care trebuie să ne confruntăm. Toată lumea a dansat la petrecerea de acasă a lui Rosen, învățând dansurile tradiționale ale fiecărei culturi (Nimeni nu a putut ține pasul cu dansul bulgar!!).

A fost cu adevărat o binecuvântare să trăim asta și o amintire frumoasă că schimbarea este posibilă. Un mediu potrivit ne va ghida în locul și către oamenii potriviți. Împreună, am înțeles că trebuie să luptăm pentru mediul nostru. Trebuie să continuăm să strălucim lumina noastră și să „hack-uim” cschimbările climatice! 🙂

Testimoniale

Vrei și tu să ai parte de o experiență de învățare la fel de faină?

Hai să ne conectăm!

Abonează-te la Newsletter.

Urmărește-ne pe Social Media